DoTERRA illoolajok

A semmi máshoz nem hasonlítható DoTERRA illóolajok

2020. február 24. 13:38 - Mydoterra illoolaj

Ha már DoTERRA illóolajok, akkor érdmes tisztáznunk néhány alapfogalmat:

Mi is az-az illóolaj?
Illóolajnak nevezzük a szerves illatanyagnak azt a csoportját, mely a növényekben természetes formában található. Ha mélyebbre szeretnénk ásni a témában, akkor: az illóolajok tömény, zsírban oldódó és általában vízzel nem keveredő folyadékok, amelyek illékony vegyületeket tartalmaznak, és növényekből vonják ki őket. Az illóolajokat definíció szerint lepárlással/hidegen sajtolással állítják elő. Az illóolajokat a növények magvaiból, kérgéből, gyökeréből, leveléből, szárából, virágából vagy más részéből vonják.

53293077_408906303246288_7979303320407769088_o.jpg

Mire jók az illóolajok?
Az illóolajok többek között javíthatják a hangulatot és lecsillapíthatják az érzékeket, de akr akár erős érzelmi reakciókat is kiválthatnak. Csillapíthatnak betegségekkel járó kellemetlen tüneteket, méregteleníthetnek, ápolhatják az arcbőrt vagy éppen segíthetnek bizonyos betegségek kialakulásának megelőzésében.

Mitől mások a DoTERRA illóolajai?
Először is DoTERRA esszenciális olajok 100%-os tisztaságú illóolajok és terápiás minőségűek, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki. A koncentráció következtében egy csepp illóolaj terápiás teljesítménye 50-70-szer nagyobb, mint magáé a növényé.Ezek mellett a DoTERRA illóolajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, parfümöket, vagy rovarirtó-szereket. A DoTERRA az általa legyártott olajokat a lehető legszigorúbb teszteknek veti alá, az olajok minősége és biztonsága biztosítása illetve terápiás osztályba való besorolása céljából. Így a piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® minősítéssel!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8515489468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása