DoTERRA illoolajok

Boldog gyermekmosolyok a DoTERRA PB Assist Juniorral

2020. január 31. 13:39 - Mydoterra illoolaj

A gyermekek emésztőrendszere nagyon érzékeny, így megbetegedés esetén könnyen léphetnek fel emésztési problémák az apróságoknál. A DoTERAA PB Assist Junior egy por alakú probiotikum kiegészítő, gyermekek számára. Kimondottan olyan gyermekek számára lett kialakítva, akik nehezen nyelik le a pirulákat.

pb_assist_jr_1400x.jpgcim-nelkul_407775boldog

A DoTERRA PB Assist Junior az emésztőrendszerre gyakorolt számtalan jótékony tulajdonsága nem meglepő, ugyanis 5 milliárd élő sejtet tartalmaz, ráadásul 6 különböző probiotikum törzs található benne, melyeket a gyermekek számára előnyös tulajdonságaik miatt válogattak össze.

Természetesen az sem elhanyagolható, hogy a probiotikumokat egy ízletes porrá keverték össze a DoTERRA szakemberei, amit így közvetlenül a szájba lehet tenni.

Próbálja ki Ön is a legkényelmesebb módját annak, hogy a probiotikumok beilleszthesse gyermek napi rutinjába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9615448654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása