DoTERRA illoolajok

Év végi méregtelenítés a DoTERRA segítségével

2019. december 01. 18:33 - Mydoterra illoolaj

A szervezetünk számára elengedhetetlen, hogy bizonyos időközönként megszabaduljunk a felgyülemlett méreganyagoktól! A DoTERRA Zendocrine tökéletes társ szerevezünk megtisztításához!

doterra-zendocrine.jpg

DoTERRA Zendocrineben található mindegyik teljes értékű növényi kivonatot úgy választották ki, hogy támogassa a szervek tisztító képességét. Sőt, abban is képesek segítséget nyújtani, hogy erősítik a szerveknek azt a képességét, hogy megszabadítsák saját magukat a felhalmozódott mérgező anyagoktól. Emellett támogatja az egészséges tisztító és szűrő funkcióját a májnak, veséknek, vastagbélnek, tüdőnek és bőrnek.

Támogatja a bőrt a tengeri moszat, máriatövis mag, bojtorján gyökér, szegfűszeg bimbó, fokhagyma gumó erejével, a veséket a török rebarbara szár, bojtorján gyökér, szegfűszeg bimbó és pitypang gyökér jótékony hatásaival. Emellett segít a májnak a mindennapos küzdelemben a mahónia gyökér és kéreg, s máriatövis mag, a bojtorján gyökér, a szegfűszeg bimbó, a pitypang gyökér, a fokhagyma gumó és a vörös lóhere virág minden pozitív tulajdonságával, ahogy a tüdőknek is az osha gyökérrel és a sáfrányos szeklice szirmokkal. Végül, de közel sem utolsó sorban pedig támogatja a vastagbelet a psyllium héj, török rebarbara szár, akácia gumi kéreg és fehérmályva gyökér jótékony hatásaival.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9015333556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása