DoTERRA illoolajok

Gyomorpanaszok? Emésztési nehézségek? Van megoldás!

2019. október 30. 11:51 - Mydoterra illoolaj

A legtöbb embernél előfordul, hogy emésztési zavar gyötri; évente néhány alkalommal vagy rendszeresen is jelentkezhetnek ezeknek a kellemetlen tünetek. Intenzitásuk is változó,a kellemetlen érzés gyomortáékon pedig néhány perctől több óráig is eltarthat. Az emésztési zavar legjelemzőbb tünetei az étkezések után a gyomortájékon jelentkező fájdalom- és diszkomfortérzet, ami az emésztési nehézségekkel áll összefüggésben. Szinte bármikor előfordulhat, de meggyakrabban rövid idővel az étkezés után tapasztalható. De aggodalomra semmi ok, a DoTERRA DigestZen emésztést segítő illóolaj-keveréke képes megoldást nyújtani a fent említett kellemetlen panaszokra!

doterra-digestzen-essential-oil-digestive-blend_1.jpg

A DoTERRA DigestZen alkalmazása több féle módon lehetséges, hiszen akár használható helyileg a bokára, a láb reflexpontjaira cseppentve vagy a gyomor környékére masszírozva,de a szakemberek tanácsait követve belsőleg is alkalmazható!

A DoTERRA DigestZen nem más, mint természetes, nyugtató segítség az emésztési problémák esetén, mely különleges összetevőinek hála képes segítséget nyújtani akár gyomorégés, akár emésztési zavarok esetén. Összetevői közül a borsmenta és a gyömbér segítenek helyreállítani az emésztőrendszer természetes egyensúlyát, mellettük pedig a tárkony, az édeskömény, a kömény, a koriander és az ánizsolaj alkotják a DoTERRA DigestZen tökéletes illóolaj- keverékét!

Nem véletlen természetes, hogy éppen ezek az illóolajok találhatóak benne, ugyanis a gyömbér erősítő és üdítő hatású, nyugtatja az emésztőrendszert, csökkenti a hányingert. A borsmenta szintén hatékony hányinger, hasmenés és gyomorrontás esetén, míg a tárkony hatékony megoldás lehet bélfertőzések, belsőszervi görcsök esetén. Ezek mellett az édeskömény támogatja az emésztőfunkciókat és a májat, valamint kiegyensúlyozza a hormonháztartást, a kömény pedig parazitaellenes, görcsoldó hatása miatt kerülhetett ebbe az illóolaj-keverékbe, míg a koriander gyulladáscsökkentő, az ánizs pedig nyugtató és emésztőrendszer erősítő tulajdonságai miatt hatékony segítség gyomorpanaszok esetén!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7715272792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása