DoTERRA illoolajok

DoTERRA Melissa illóolaja az erős immunrendszerért!

2019. október 01. 18:55 - Mydoterra illoolaj

A citromfű egy évelő cserje zöld, csipkézett levelekkel és apró, jellegzetes, fehér virágokkal. 

A citromfűolajat már az ókortól kezdve használták a gyógyításban, sőt, a Benedek-rendi apátságokban Európa szerte elterjedt a középkorban. A svájci Paracelsus által készített karmelitavíz egyik fő hatóanyaga is citromfű volt.

Manapság a citromfűolaj szinte mindegyik szúnyog és moszkitó elleni bőrkrémben megtalálható, jellegzetes illata elriasztja a rovarokat. De számtalan más esetben is nagyon hasznos lehet: a citromfű olaj hatásos a nyugtalanság, szorongás, emésztési zavarok, fejfájás, köhögés és reuma ellen is.

A DoTERRA Melissa illóolaja kellemes, könnyű, citromos illatával igazi különlegesség. Egy különelges folyamat soán gőzdesztillációval nyerik ki a friss virágokból, levelekből és a szárakból az értékes illóolajat. 

Mivel ez a kis finom, törékeny növény nagyon gyengéd és kellemes mind megjelenésében, mind jellemzőiben, az olaja is segít kihozni ezeket a jellemzőket az emberekből. Hidegben a citromfű olaj megnyugtató és támogatja az immunrendszer működését, de nyugtatja a feszültséget és az idegeket, sőt, elősegíti az érzelmi egészséget is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8615186422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása