DoTERRA illoolajok

Óvja télen is haját a DoTERRA segítségvel

2020. január 31. 13:52 - Mydoterra illoolaj

A hideg, téli hónapokban hajunk nagy megterhelésnek van kitéve, hiszen az alacsony hőmérséklet, a szél, a magas páratartalom és az elkeülhetetlen hajszárító is roncsolja hajkoronánkat. Szárazzá, töredezetté, fénytelenné vállhat ezekben a hónapokban a hajunk. Nem kell azonban beletörődnünk ebbe a helyzetbe!

  • A DoTERRA SALON ESSENTIALS védősampon CPTG illóolajokkal és növényi kivonatokkal készült, így gyengéden tisztítja a hajat, emellett pedig tartalmaz gyengéden habzó és tisztító hatású vadnarancs és zöldcitrom illóolajat, valamint növényi kivonatokat  is. Mindezek segítségével először is finoman eltávolítja a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről, majd enyhén hidratáló hatásával, lágy fogásúvá teszi a hajat! Mindezek mellett pedig antioxidáns, védi a hajat a káros UV hatásoktól is.
  • A DoTERRA SALON ESSENTIALS gyökértől a hajvégekig szérum képes egészséges környezetet teremteni a fejbőr számára, valamint maximalizálni a haj erejét és fényét. Ereje abban rejlik, hogy levendulával, borsmentával, majoránnával, cédrusfával, lavandinnal, rozmaringgal, eukaliptusz olajokat tartalmaz, melyek képesek hidratálni a hajat és a fejbőrt!

 

hair_care_kit_800x.jpg

  • A DoTERRA SALON ESSENTIALS hajsimító kondicionálójának segítségével bárki haja ragyogó és fényes lehet! Ezt a lágyító balzsam növényi kivonatokat és természetes fehérjéket valamint CPTG illóolaj-keveréket tartalmaz, melyeknek hála kisimítja a hajszálakat és antisztatikus állapotot idéz elő.
  • A DoTERRA SALON ESSENTIALS egészséges hajformázója azonnali kondicionálást, hajsimítást és szép fényt biztosít hajkoronájának, ráadásul a nehezen kezelhető hajon kis mennyiségben alkalmazva is könnyű tartást és pihe-puha hajat eredményez, sőt, elősegíti a haj egészséges kinézetét erős napsugárázás mellett is!  

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3515448668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása