DoTERRA illoolajok

DoTERRA Tömjén illóolaj nélkül nincs karácsony

2019. december 01. 18:20 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA tömjén illóolaja  segítséget nyújthat a bőrhibák megjelenésének csökkentésében és frissíti a bőrt, zöldségkapszulában fogyasztva pedig 1-2 csepp támogatja az egészséges sejtműködést, sőt  talpon használva elősegíti a pihenést és támogatja az érzelmi egyensúlyt. Nemcsak ideális karácsonyi ajándék, hanem tökéletes segítség is hogy az ünnepek kiegyensúlyozott békességben telhessenek!

frankincense_1.jpg

Nyugtató és szépítő tulajdonságainak hála képes a bőrt megfiatalítani és csökkenti a bőrhibák megjelenését. Belégzés során a tömjén elősegíti a béke, a relaxáltság, az elégedettség és az általános wellness érzését, emellett kapszulában belsőleg használva támogatja az egészséges sejtek működését, ami így télen fontosabb, mint bármikor máskor az év során!

Használata:

Párologtatás: Használjunk 3-4 cseppet a kedvenc párologtatóban.

Ételek ízesítése: Hígítsunk egy cseppet 125 ml folyadékkal.

Külsőleg: Masszázshoz 5 cseppet keverj össze 10 ml hordozóolajjal. Fürdéshez 5 cseppet keverj össze 5 ml hordozóolajjal. Illatosításhoz 1 cseppet keverj 10 csepp hordozóolajhoz.

 

Bővebb információért keressen bizalomal: +36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3015333536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása