DoTERRA illoolajok

Erős immunrendszer télen is? A DoTERRA segítségével lehetséges!

2019. december 30. 13:26 - Mydoterra illoolaj

Eddig nagyon kíméletesen bánt velünk az időjárás, bár a folyamatosan szürke és egyhangú, ráadásul igen rövid nappalok így is megterhelik testünket-lelkünket. Januárra azonban komolyabb lehűlést jósolnak, ami már immunrendszerünk állóképességét is próbára teheti majd. A DoTERRA azonban a kiegyensúlyozottan erős immunrendszer és a friss étköznapok kulcsát is ismeri, mellyel a tavasz sokkal hamarabb ránk köszönthet!

citrus_bliss.jpgal

A DoTERRA Citrus Bliss élénkítő illóolaj keveréke a vadnarancs, citrom, grapefruit, mandarin, bergamott, citrus tangerina, és citrus Klementina illóolajoknak és egy csipetnyi vaníliának hála nem csak  tisztítja a levegőt, hanem képes a szürke, egyhangú téli hónapokban csökkenti a stresszt és a szorongást, így pozitívan befolyásolja a hangulatot, energiázáltá teszi használóját!

A másik kulcs ahhoz, hogy a telet erősen és egészségesen vészelhessük át a DoTERRA Lemon citrom illóolaja, melyet a gyümölcs héjából hidegsajtolással készítik. Illata már önmagában kincset ér, hiszen üde, könnyed, tiszta, mely frissíti a testet és a lelket egyaránt! Amellett, hogy tisztítja a levegőt és a konyhai munkafelületeket, ugyan ilyen hatással van az emberi szervezetre is - természetesen tisztítja azt, valamint segíti az emésztést és elősegíti az egészséges légzést!

Gyerekek és kismamák is nyugodt szívvel használhatják!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6315373712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása