DoTERRA illoolajok

DoTERRA Tightening Serum a tökéletesen feszes idomokért

2019. november 23. 15:00 - Mydoterra illoolaj

A évek kegyetlenül nyomot hagynak mindenki bőrén. Bár a bőr megereszkedése egy természetes folyamat, annak érdekében, hogy minden életkorban jól érezhessük magunkat a bőrünkben, tehetünk bőrünk feszességének megóvásáért.serum_1400x.jpg

DoTERRA Tightening Serum rhizobiumgumit és gumiarábikumot, valamint szabadalmazott zabkivonatokat tartalmaz, melyek azonnali feszesítő hatást váltanak ki szervezetből! Emellett pedig a biomimetikus peptidektől ragyogóbb lesz az arcbőr, és csökken a pigmentfoltok megjelenése, ami egyenletes, letisztult bőrtónust eredményez. Csodálatosan hangzik, igaz?

DoTERRA Tightening Serum titka a tömjén, hawaii szantálfa és mirha esszenciális olajok bőséges felhasználásában rejlik. Tudományos alapon kifejlesztett összetételének köszönhetően csökkenti a bőrhibák megjelenését, emellett pedig hidratálja a bőrt. Alkalmazása - összetételének hála - igazoltan feszesebb, fiatalosabb, rugalmasabb, simább bőrt eredményez!

Használata egyszerű: körkörös, kifelé irányuló mozdulatokkal vigyen fel belőle az arcra és a nyakra, majd ezután használja a DoTERRA öregedésgátló hidratálókrémet. Ügyeljen rá, hogy a szemével ne kerüljön közvetlen kapcsolatba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9515321328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása