DoTERRA illoolajok

DoTERRA Frakcionált kókuszolaj – lehelet finom kényeztetés

2019. december 30. 14:03 - Mydoterra illoolaj

A kókuszolaj önmagában is remek antioxidáns, ezt sokan tudják róla, éppen ezért egyre népszerűbb szépségápolási területen is. Hidratáló hatásának köszönhetően kiválóban alkalmazható bőrápolásra, ráadásul nemcsak a bőrt hidratálja, hanem  gomba- és baktérium-ölő hatása is van, a bőrre kenve, a bőrbe masszírozva segíthet ilyen jellegű bőrproblémák megoldásában, sőt, testápolóként kiválóan működik.

coco.jpg

A DoTERRA illóolajának esetében frakcionált kifejezés azt jelenti, hogy csak egy része az egész olajnak, vagyis a hosszú szénláncú triglicerideket eltávolították, s csak a közepes láncú trigliceridek alkotják. Ezért szobahőmérsékleten nem szilárdul meg, hanem stabil, nem avasodik, nagyon hosszú ideig eltartható és nem igényel hűtést sem.

A DoTERRA frakcionált kókuszolaja egy leheletkönnyű bőrlágyító, amellett, hogy tökéletesen oldható minden esszenciális olajjal, sőt: szagtalan, színtelen, és nem hagy foltot sem!

A DoTERRA frakcionált kókuszolajának különlegessége, hogy gyorsan és mélyen felszívódik, így eszményi módon képes hidratálni a bőrt és késleltetni az öregedését. Többek között hajápolásra és relaxáló masszázsra is kiválóan alkalmas, emellett pedig olyan zsírsavakat tartalmaz, melyeknek gyulladáscsökkentő hatásuk van, vírusos és bakteriális fertőzések leküzdésében is hatalmas segítséget jelenthet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2715373770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása