DoTERRA illoolajok

Három fontos kérdés a DoTERRA illóolajokkal kapcsolatban

2019. augusztus 28. 11:32 - Mydoterra illoolaj

Többször is szót ejtettem már arról, hogy az amerikai DoTERRA cég egy különleges minőségbiztosítási rendszerrel garantálja az esszenciák minőségét. Ez a CPTG minőség, ami azt jelenti, hogy a termelés és feldolgozás valamint a palackozás folyamán maximális gondossággal nyerik ki, és számos speciális vizsgálatnak vetik alá a növényi olajokat. Ez a minőségi követelmény – ami a terápiás célnak megfelel – a legmagasabb minőségi követelmény a világon. Ez a minősítés garantálja a hatékonyságot és az abszolút tisztaságot. Vannak azonban kérdések, amikkel sokszor, sokan fordulnak hozzám. Ezek közül választottam ki most hármat!2x3-890x1335-us-en-web-heart.jpg

Miből és hogyan készül az illóolaj?

A DoTERRA esszenciális illóolajait a növények különböző részeiből nyerik, többnyire gőzlepárlással, préseléssel. Ez lehet a gyökér, szár, levél, virág, héj, gyanta; mindig abból a növényrészből, ami a legmegfelelőbb hatóanyaggal rendelkezik.

Mennyi idő alatt hatnak az illóolajok?

Röviden: hihetetlenül gyorsan! Alig 22 másodperc alatt az agyba jutnak, majd 2 perc múlva a véráramban vannak és 20 perc elteltével az összes sejtünkre hatással vannak. Ha pedig a talpunkra kenve használjuk, 4 perc múlva kimutatható a nyálból a felkent esszencia hatóanyaga.

Ki használhatja a DoTERRA illóolajokat?

Mindenki! A DoTERRA illóolajok egyik legnagyobb előnye, hogy 0-100 éves korig bárki használhatja őket. Babáknak, gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egészségi problémájuk javítására, megoldására, a hagyományos orvoslás kiegészítéseként remek alternatívát jelentenek a DoTERRA illóolajai!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5815028090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása