DoTERRA illoolajok

DoTERRA Cédrusfa illóolaj: elősegíti a pihenést és a bőr egészségét

2019. augusztus 26. 11:31 - Mydoterra illoolaj

DoTERRA Cédrusfa illóolaja hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a cédrusfa illóolaja számtalan egészségügyi előnnyel rendelkezik. A növény a hideg éghajlaton őshonos, a magasabban fekvő területeket kedveli és 30 méter magasra is megnőhet. Különleges földes aromája semmi mással össze nem téveszthető, mely képes jó közérzetet biztosítani és a vitalitás érzését kelteni használójában!
cedarwood_1400x.png

Több féle képpen is használható, helyileg alkalmazva a cédrusfa tisztító tulajdonságú, és előszeretettel használják masszázsterápiák alkalmával is, hogy pihentesse és megnyugtassa az elmét és a testet.

Használhatjuk a napi arcápolás során, méghozzá a következő képpen: tegyen egy-két cseppet arctonikjához vagy hidratáló arcápolójához, hogy tiszta és ragyogó legyen a bőre.

Fürdővízhez téve pihentető spa élményt nyújthat, de párologtathatjuk is, sőt, belsőleg is alkalmazható, de parfümként is megállja a helyét!

*Előfordulhat bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Terhes vagy szoptató anyák, illetve orvosi kezelés alatt állók konzultáljanak kezelőorvosukkal. Kerüljük a szemeket, a belső füleket és az érzékeny területeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7715024936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása