DoTERRA illoolajok

Eszményi DoTERRA kollekció a hétköznapokra

2019. szeptember 25. 12:15 - Mydoterra illoolaj

 A DoTERRA újabbés újabb esszenciálisolaj-csomagokkal rukkol elő, hiszen célja nem más, mint hogy minden háztartásban megteremtsék az optimális, kiegyensúlyozott közérzetet. Éppen ezért az összes csomag gondosan kiválasztott olajokat tartalmaz, így mindenki  élvezheti kedvenc aromáinak és keverékeinek célzottan kifejtett, jótékony hatásait egyetlen, praktikusan összeállított csomagban.

 

81tqbklhqhl_sx425.jpg

Hála a Levendula, Citrom, Borsmenta, Teafa, Oregánó, Tömjén, Deep Blue™, doTERRA Air™, ZenGest™ és OnGuard™ illóolajoknak, ebben a készletben benne van mindaz, amire csak szükség lehet ahhoz, hogy a család hétköznapi egészségügyi szükségleteit esszenciális olajokat felhasználó, egyszerű és biztonságos módszerekkel kezeljük vagy éppen fenntartsuk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5715171010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása