DoTERRA illoolajok

Vetiver illóolaj a harmonikus kikapcsolódásért a DoTERRA-tól!

2019. július 29. 14:04 - Mydoterra illoolaj

 A Vetiver a DoTERRA egyik legkülönlegesebb illóolaja! A vetiverfű nem más, mint egy indiai fűféle, amely Burmában és Sri Lankán is őshonos. A növény szárított gyöktörzseiből és gyökereiből vízgőzös desztillációval nyerik ki az illóolaját. Hatása egészen elképesztő, nem véletlenül hívják ezeken a helyeken a "nyugalom olajának".
9841437114398.jpg

Először is a sűrűn folyó olaj színe a borostyánsárgától a sötétbarnáig változhat, aromája pedig kivételes, füstös, fás, a dohos föld és az esőáztatta erdő illatára hasonlít. Egyszerűen fantasztikus, a természet ősi illata egy kis üvegbe zárva! Minél öregebb növényből nyerik, annál jobb minőségű az illóolaja. Illata ismerős lehet, hiszen férfikozmetikumokba használják fel leginkább karakteres, semmi mással össze nem téveszthető aromája miatt.

Egzotikus, különleges illata miatt széles körben használják parfümökben, de igazi népszerűsége magas szeszkviterpének tartalmában rejlik, amelyek hála kiegyensúlyozó hatást nyújt használójának! Igazi jolly joker azok számára, akik kikapcsolódni, töltődni vágynak, akik keresik lelki békéjüket, a harmóniát a mindennapokban! Használhatjuk egy nyugtató aromamasszázs részeként, de párologtatóban is remekül alkalmazható!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9314985190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása