DoTERRA illoolajok

DoTERRA Copaiba esszenciális olaj: a csoda megszületése

2019. augusztus 02. 11:41 - Mydoterra illoolaj

Ez a különleges olaj a copaiba fa gyantájából származik, melyet széles körben használnak kozmetikai termékekben, szappanokban, krémekben, testápolókban és parfümökben egyaránt. A DoTERRA Copaiba illóolja segíthet megnyugtatni az ideges érzéseket, kitűnő bőrápoló, valamint támogatja a szív és érrendszer, immunrendszer, emésztő rendszer, idegrendszer és légzőrendszer egészségét, sőt, egyben erőteljes antioxidáns is!

08aec06c-863d-4559-905e-c5ae1e56aeb7.jpeg

Különlegessége, hogy ez az egyetlen olyan éterikus olaj, melyet a copaiba fa csapolásával nyernek ki és az így kinyert gyantát desztillálják. Ebből keletkezik fás illatú, balzsamos, élénkítő hatású, terápiás esszenciális olaj. A copaiba fának legalább 30 évesnek kell lennie, hogy aztán a szakszerűen kinyert olaj terápiás minőségű lehessen! Mivel ennek van a legnagyobb béta-kariofillén tartalma, így képes szabályozni a test természetes immunválaszát sérülés esetén.

Amellett pedig, hogy képes enyhíti a fájdalmat, elpusztítja a baktériumokat és enyhíti a depresszió tüneteit, még csökkenti a gyulladást is a testben, sőt, gátolja a rákos sejtek növekedését és megakadályozza az oxidáció  okozta károkat is. Enyhíti a szorongást és védelmet nyújt az idegrendszer és az agy károsodásai ellen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3914991700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása