DoTERRA illoolajok

DoTERRA PastTense: gyógyír a migrénre

2019. augusztus 02. 11:25 - Mydoterra illoolaj

Az idei évben igazán változékony a nyári időjárás, így akik migrénnel küzdenek, vagy érzékenyek a frontokra, azoknak bizony gyakran kell megküzdeniük a szűnni nem akaró fejfájással. A DoTERRA azonban rájuk is gondolt!

doterra-pasttense-blend-australia.jpg

A PastTense egy jellegzetes esszenciális olajkeverék, mely érzelmeket földelő és kiegyensúlyozó képességéről is ismert, és méltán népszerű azok körében, akik természetes megoldást keresnek a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. A DoTERRA PastTense azonban sokkal több ennél! Amellett, hogy képes előidézni a relaxáltság érzését és a nyugodt érzelmeket elősegíteni, segítséget nyújt a stresszérzet enyhítésében, az érzelmek nyugtatásában, és kitűnő megoldás migrénes fejfájás esetén is!

Ez a golyós kiszerelésű olaj amellett, hogy remek stresszoldó, hála a benne található wintergreen, levendula, borsmenta, fenyőtömjén, koriander mag, majoránna, római kamilla, bazsalikom és rozmaring illóolajoknak képes enyhíteni a nyak, fejizom és a fejfájást kellemetlen tüneteit, így segít megszüntetni a makacs és kínzó fejfájást is!

Használata egyszerű: a nyak hátsó oldalára, a homlokra, halántékra, a kéz és láb reflexpontjaira kell kenni belőle, a hatása pedig azonnal érezhető!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4314991636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása