DoTERRA illoolajok

DoTERRA ZenGest - A gyomor egészségéért

2019. május 29. 14:39 - Mydoterra illoolaj

A ZenGest a doTERRA „gyomornyugtató” keverékeként ismert - nem véletlenül, ugyanis hála a benne rejlő gyömbérnek, édesköménynek és koriandermagnak, képes enyhíteni az alkalmi gyomorpanaszokat. Hogy ez mit is jelent pontosan? Alkalmazása megnyugvást jelenthet a háborgó gyomornak akár emésztési zavarokról, akár tengeribetegségről legyen szó! Emellett a borsmenta, a tárkony, az ánizs és a kömény tartalma miatt támogatja az emésztést és segítséget nyújt az egészséges gyomorbéltraktus fenntartásában is. Hát nem nagyszerű?

doterra-digestzen-1.jpeg

Alkalmazása egyszerű: nyugtató aromája miatt jól alkalmazható akár utazások alkalmával is, ebben az esetben érdemes néhány cseppet vízhez keverni és meginni vagy kenjük a gyomor tájékára. Vízhez vagy teához keverve kényelmesen alkalmazható a tápcsatorna egészségének fenntartása érdekében is. A DoTERRA ZenGest-t remek megoldás ünnepi lakomák alkalmával is, hiszen elősegíti az emésztést.

Titkát a fent említett kivételes összetevőinek köszönheti, úgy mint: ánizs olaj, borsmenta olaj, gyömbér olaj, kömény olaj, koriander olaj, tárkony olaj, édeskömény olaj.

Alkalmazása során fontos betartani a következőket: előfordulhat bőrérzékenység, gyermekektől távoltartandó! Várandósság, ápolás vagy orvosi ellátás esetén, konzultáljon orvosával! Kerülni kell a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést, valamint célszerű kerülni a napfényt és az UV sugárzást a felhasználást követő 12 órán át!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9414868252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása