DoTERRA illoolajok

InTune a DoTERRA-tól a fókuszált hétköznapokért!

2019. október 30. 12:23 - Mydoterra illoolaj

Szellemi frissességünk megtartása, a fókusz megtalálása, a megfelelő koncentráció életbevágóan fontos lehet a hétköznapokban, legyen szó munkahelyi kihívásokról, vizsgákról  vagy éppen gyermeknevelésről! A DoTERRA InTune olajkeveréke  növeli és fenntartja a fókuszálást, természetesen, mellékhatások nélkül segít megbirkózni a hétköznapok kihívásaival!

 images_1.jpg

Hála a szantálfa, tömjén és lime különleges, együttes hatásának, a DoTERRA InTune a tiszta gondolkodás érzését hozza el azoknak, akik kipróbálják. A pacsuli, az ylang ylang és a római kamilla pedig megnyugtatja és ellazítja a túlfeszített idegeket. A DoTERRA InTune illóolaj egy csodálatos keveréke az esszenciális olajoknak, melyeket speciálisan úgy válogattak össze a szakemberek, hogy képes legyen kiterjeszteni és fenntartani a figyelmet. A koncentráció kortól és nemtől függetlenül nehézséget okozhat akár a hétköznapokban, akár stresszhelyzetekben. DoTerra InTune fókuszáló keveréke segítséget nyújthat az iskolai évek alatt is, megkönnyítheti a tanulást. A gondosan kiválasztott olajok együttműködve, egymás hatását erősítve segítik azokat, akik számára nehézséget jelent a figyelem fenntartása, vagy esetleg az elvégzendő feladatok melletti kitartás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7215272858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása