DoTERRA illoolajok

DoTERRA Lemon illóolaj párologtatás, ételízesítés, külsőleg, fürdéshez és illatosításhoz

2019. május 29. 14:34 - Mydoterra illoolaj

Méltán a DoTERRA egyik legnépszerűbb olaja, hiszen sokoldalúsága páratlan. Előállítását tekintve a citrom héjából hidegsajtolással nyerik ki, hogy megőrizze finom jellegét és hatékony tulajdonságait.

46359682_275823269798503_1555394584824721789_n.jpg

Különlegessége, hogy széleskörben alkalmazható, hiszen többek között tisztítja a levegőt és a konyhai munkafelületeket, konyhapultok és rozsdamentes acélból készült tárgyak tisztítására is alkalmas. Emellett természetesen tisztítja a szervezetet és segíti az emésztést, ahogy az egészséges légzést is! Ha mindez még nem lenne elég, illatanyagként olajpárologtatóban, vagy külsőleg alkalmazva kedély javító hatása is van, sőt, körömápoló masszázshoz és ajakherpesz megnyugtatására is alkalmas! Olajpárologtatással képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, de használható rágógumi és zsíros anyagok eltávolítására vagy éppen bútorfényezésre. Belső alkalmazás esetén pedig jótékony hatással lehet a szezonális légúti problémákra.

Lehetséges alkalmazási formák:

  • Párologtatás: 3-4 cseppet tegyél tetszés szerint választott párologtatóba.
  • Ételízesítés: Hígíts egy cseppet 125 ml folyadékban.
  • Külsőleg: Masszázshoz keverj össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.
  • Fürdéshez 5 cseppet keverj 5 ml hordozóolajhoz.
  • Illatosításhoz 1 cseppet adj 10 csepp hordozóolajhoz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5514868216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása