DoTERRA illoolajok

DoTERRA Cédrusfa illóolaj a pihentető alvásért

2020. február 24. 13:13 - Mydoterra illoolaj

A cédrusok, hosszú életüknek, és különleges, semmi mással össze nem téveszthető megjelenésüknek, valamint kiváló minőségű fájuknak köszönhetően valamennyi termőhelyükön beépültek az ott élő népek mitológiájába Godoljunk csak péládul a Gilgames-eposzban a Cédrus-hegy egy mesebelien szép kert. Különleges megjenése mellett azonban a cédrusnak számtalan, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása is van.


doterra-cedarwood.jpgA cédrus illóolaj ismert gazdag színárnyalatáról és meleg, kellemes, fás illatáról.Emellett helyileg alkalmazva a cédrusfa tisztító tulajdonsággal bír, valamint gyakran használják masszázsterápiák során, hogy pihentesse és megnyugtassa az elmét és a testet egyaránt

A DoTERRA Cédrusfa illóolaja képes elősegíti a pihenést és bőr egészséges megjelenését. Méreteit és erejét tekintve a cédrusfa földes aromájú, mely jó közérzetet biztosít és a vitalitás érzését kelti.

Alkalmazható aromatikusan belélegezve, párologtatva, valamint külsőleg bőrön (a napi arcápolási rutin során egy-két csepp az arctonikba, így a bőr vagy tiszta és egészséges kinézetű lesz). Hatékony továbbá kellemetlen szagok megszüntetésére, sőt, egy egyszerű fürdő is igazi spa élményt nyújthat a ToTERRA Cédrusfa illóolajával. Épp ilyen hatásos masszázs alkalmával is: elég 5 cseppet összekeverni 10ml hordozóolajjal, és a pihentető kikapcsolódás garantált

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8115489418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása