DoTERRA illoolajok

Két nyomós érv a DoTERRA Alpha CRS+ Sejt Vitalitás Komplex mellett  

2019. május 26. 09:03 - Mydoterra illoolaj

 

Képes csökkenteni az oxidatív stresszt

A szervezetünk több millió sejtből áll, amelyek a számtalan különböző és szinkronizált funkciójuk ellátásához komplex kémiai kommunikációs csatornákra támaszkodnak. Amikor a sejtek stressznek vannak kitéve, különösen oxidatív stressznek, akkor a stressz csökkentése érdekében védekező módon reagálnak. Ez a szervezet immunrendszerének egy fontos és normális funkciója, ami segít a sejtek egészségét veszélyeztető ártalmak elhárítását. Ha a szabadgyökök fontos sejt struktúrákat károsítottak az egy olyan védekező választ idézhet elő, amit ha nem ellenőriznek, akkor az krónikus folyamatos válaszreakciókhoz és hosszú-távú egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

alphacrs.jpg

Sejtszinten növeli az energiáját

Az élethez szükséges energia a mitokondriának nevezett apró sejt struktúrában jön létre, amiben az élelmiszerek molekulája és az oxigén együtt ATP formájában kémiai energiát termel. Ahogy öregszünk a sejtekben található mitokondriumok száma és a energiatermelő képességük lecsökkenhet, ami alacsonyabb vitalitást és energiaszintet eredményez. A veszélyeztetett mitokondrium szabadgyökök formájában több méreganyagot is termelhetnek, ami káros hatással lehet magára a mitokondriumra, a DNS-re és más fontos sejt struktúrákra. A sejtekben a kevésbé hatékony energiatermelés csökkent fizikai és szellemi teljesítőképességhez vezethet.

Ha többet fogyasztunk antioxidánsokban, különösen a polifenolokban gazdag élelmiszerekből, az segíthet megvédeni a mitokondriumot és más sejt struktúrákat a sejtek energiatermelő folyamatainak a melléktermékeként keletkező szabadgyököktől. Továbbá ha az étkezésünket kiegészítjük a mitokondriumok energiatermelő folyamatait segítő tápanyagokkal az támogathatja az egészséges sejtszintű energiatermelést.

 

Forrás:Lifelong Vitality Program

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9714862236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása