DoTERRA illoolajok

A DoTERRA társ akkor is, ha mosásáról van szó!

2020. január 31. 13:24 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA On Guard tisztítószer nem más, mint egy ultrakoncentrált 6X mosószer, amely a DoTERRA On Guard védő keverék és a bio-eredetű enzimek erejét használja fel, hogy megcélozza és eltávolítsa a foltokat. Jól hangzik, igaz? Természetesen a csodálatosan tiszta ruhákért!

S hogy mire képes? Ez az apró kis üveg 10 ml DoTERRA On Guard esszenciális olajat tartalmaz és segítségével akár 64 ruhadarabot is tisztára moshatunk! A DoTERRA On Guard védő olaj és bio-eredetű enzimek keveréke eltávolítja a foltokat, és a ruhákat felfrissíti, megtisztítja.

folyekony-mososzer.jpg

A DoTERRA On Guard mosószer tökéletesen alkalmas színes ruhákhoz, és mindenféle hőmérsékleten moshatunk vele. Természetesen mentes mindenféle szintetikus illatanyagtól, festékektől és toxinoktól is!

Tehát Anyukák, egész bártan válasszák a DoTERRA tisztítószerét a család és a tágabb környezet számára is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2715448634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása