DoTERRA illoolajok

Otthona dísze: DoTERRA Lotus olaj-párologtató

2019. április 29. 10:54 - Mydoterra illoolaj

Az illóolaj párologtatóknak két típusa van: az egyik a ventilátoros illóolaj párologtató, a másik pedig az ultrahangos. Az ultrahangos technológiával működő aromadiffúzorokba először is vizet kell töltenünk, majd az illóolajt. Ebben az esetben az olaj párolgási képessége nem befolyásolja a működést.

lotus.jpg

A DoTERRA új tervezésű Lotus olaj-párologtatója is ultrahangos elven működik. Amellett, hogy modern és elegáns a megjelenése, nyugodt aromatikus illóolajélményt biztosít használóinak.

Három különböző időbeállítási lehetőséget nyújt: 1, 2, és 3 óra, valamint beállítható a fehér éjszakai fény is rajta, működése közben gyorsan és csöndesen szabadítja fel az illóolajok terápiás előnyeit és akár három órán keresztül is működtethető, ráadásul az ultra-finom pára akár 30 négyzetméter területet is képes lefedni.

Tisztán tartása egyszerű, ugyanis 3 részből áll, mely könnyű hozzáférést biztosít a takarításhoz és a tartály feltöltéséhez egyaránt.

A DoTERRA Lotus a legkorszerűbb technológiával készült, karcsú tervezés miatt minimális helyet foglal, miközben a legtermészetesebb módon támogatja az egészségünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9614793230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása