DoTERRA illoolajok

A tökéletes karácsonyi DoTERRA kombináció

2019. december 01. 17:31 - Mydoterra illoolaj

Az ünnephez nem csak az ínycsiklandó ízek, de a klasszikus, karácsonyi illatok is hozzátartoznak! A DoTERRA három illóolajból álló, ünnepi válogatása bárki otthonába meghitt hangulatot varázsolhat!

christmas-2605818_1280.jpg

Csomag tartalma

DoTERRA Vadnarancs illóolaj

A DoTERRA vadnarancs illóolaja hatékony antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az általános egészség fenntartását, így napi rendszerességgel használható a szervezet tisztítására, de párologtathatjuk is a vadnarancsot energiafeltöltődésre, a hangulat javítására és a levegő tisztítására. A narancshéjból hidegen sajtolva, a vadnarancs kiválóan alkalmas energetizálásra és élénkítésre, emellett pedig, védő hatású a szezonális és környezeti veszélyekkel szemben és olyan antioxidánsokat biztosít, amelyek fontosak az általános egészségre.

DoTERRA Szibériai jegenyefenyő illóolaj

A karácsonyfák és nyugtató erdők illatát idézve a szibériai fenyőt régóta használják az érzések lenyugtatására és stabilizálására, valamint az érzékszervek stimulációjára. A DoTERRA szibériai jegenyefenyő illóolaja nyugtató, békés hatást teremt és energia és stabilitás érzetet teremt, valamint a testre pihentető tulajdonságú, egyben stimulálja az érzékszerveket is

DoTERRA Szegfűszeg illóolaj

A szegfűszegolajat hosszú évek óta használják a fogászatban, valamint édességekben és rágógumikban ízesítésre. A DoTERRA Clove illóolajat ételeinek és édességeinek fűszerezésére éppúgy használhatjuk, ahogy eszményi megoldás a szájhigiénia megőrzésében is: ebben az esetben fogmosás előtt adjon egy csepp Clove olajat 125 ml vízhez és öblögessen vele, vagy tegyen egy csepp Clove olajat fogkeféjére, mielőtt a fogkrémet rányomná, hogy fogai tiszták, lehelete pedig friss legyen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7215333422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása