DoTERRA illoolajok

Ezért nem fog csalódni, ha a DoTERRA-t választja!

2019. április 29. 11:33 - Mydoterra illoolaj

Általánosságban az illóolajokról elmondhatjuk, hogy illatuk jellemző az adott növényekre, amelyekből kivonták őket, nevüktől eltérően azonban nem olajok, mivel az olajok fő tulajdonsága az, hogy fehér papírra cseppentve zsíros nyomot hagynak, és szobahőmérsékleten jelentéktelen a párolgásuk. Ezzel ellentétben az illóolajoknak éppen az a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy szobahőmérsékleten is jelentős gyorsasággal elpárolognak. Mivel az illóolajok a növény valódi eszenciáját tartalmazzák, ezért csak kis mennyiséget kell belőlük használni, és még véletlenül sem szabad összetéveszteni őket a parfümolajokkal, mivel ez utóbbi anyagokat mesterségesen állítják elő, ezért terápiás hatásuk nincs.

dzon_92umaa-lyj.jpg

Számtalan illóolaj márka létezik. Vannak közöttük olcsóbbak, drágábbak, kisebb-nagyobb kiszerelésben kaphatóak, más-más összetétellel. Hogy miért éri meg a DoTERRA mellett dönteni? Ha a DoTERRA mellett teszi le a voksát, akkor a növényekből gyengéden és gondosan desztillált esszenciális olajokat választ, melyek bizonyítottan 50-70- szer hatékonyabbak, mint a gyógynövények.

Emellett a DoTERRA vegyületei méreg- és adalékanyagmentesek, ráadásul gyorsan kifejtik hatásukat, és képesek meggátolni a vírusok szaporodását, valamint megsemmisítik a parazitákat és elpusztítják a baktériumokat is. Továbbá eltávolítják a méreganyagokat és oxigént juttatnak a sejtjeinkbe, ezzel is erősítve az immunrendszerünket. A DoTERRA CPGT Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségi olajok jelentik a jelenleg legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

 

S ha mindez nem lenne elég, itt van öt egyszerű érv, hogy miért érdemes a DoTERRA mellett döntenie:

  • Hozzájárul Ön és családja egészségéhez
  • Kényelmesen alkalmazható​
  • Nincsenek kockázatok
  • Gyerekek is használhatják​
  • Könnyen beszerezhető

 

Bővebb információkért, vagy rendeléssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3314793306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása