DoTERRA illoolajok

DoTERRA TriEase lágyzselatin kapszulák allergia ellen

2019. április 29. 11:56 - Mydoterra illoolaj

A TriEase lágyzselatin-kapszulát a szezonális és környezeti elemek elleni védelemre, valamint az egészséges légutak elősegítésére fejlesztették ki, arra az időszakra, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az erősen allergiás időszakban a sima illóolajos párologtatást kiegészítően vagy ahelyett alkalmazható.

tri.png

Minden egyes lágyzselatin egyenlő rész citromot, levendulát, és borsmenta illóolajokat tartalmaz, melyek arról ismertek, hogy amikor egymással kombináltak, képesek fenntartani a tiszta légzést és enyhíteni, megszüntetni a gyulladást. A különlegesen összeállított TriEase lágyzselatin-kapszulával most mindhárom jótékony esszenciális olaj gyorsan és könnyen fogyasztható utazás vagy kültéri elfoglaltságok közben. A TriEase lágyzselatinkapszulát biztonságos napi rendszerességgel szedni.

A citromnak hála remek méregtelenítő, valamint a légúti kellemetlen érzések ellen is tökéletes megoldás. Másik összetevője a levendula, mely egy jól ismert nyugtató, valamint sokan kedvelik, mert segít a kiegyensúlyozottság elérésében, mind belsőleg, mind külsőleg használható alkalmazható. A borsmenta hatóanyaga pedig elősegíti a tiszta légzést és egészséges légzésfunkciót.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr414793356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása