DoTERRA illoolajok

Minőség vs ár-érték arány

2018. október 20. 16:26 - Mydoterra illoolaj

Ha illóolajokról van szó, akkor az őszi-téli időszak az igazi slágerszezon. Hogy miért? Az egyre rövidülő nappalok, és egyre hidegebb éjszakák miatt sok időt töltünk a négy fal között, éppen ezért ezekben a hónapokban mindig nagyobb hangsúlyt kap az otthonosság fogalma. Szeretjük nagy takarókba bugyolálni magunkat egy jó filmmel vagy könyvvel, kellemes meleg fényt varázsolni az otthonunkba, és bizony az illóolajok már illatukkal és képesek egészen más légkört varázsolni a lakásba! Persze a kellemes hangulat mellett, amit az illóolajoknak köszönhetünk, más okunk is lehet alkalmazni őket!

letoltes_1_1.jpg

Az illóolajok ugyanis nem csak hangulatunkat képesek befolyásolni, de immunerősítő, fájdalomcsillapító hatásuk is lehet. Ahelyett, hogy a pirulákhoz nyúlnánk, érdemesebb inkább az illóolajokra gondolnunk!

Ez eddig jól hangzik, na de mivel tud többet egy drágább olaj, mint egy olcsó?

Fontos, hogy ha illóolajokat alkalmazunk, egy szabályt mindig tartsunk be: csak 100% tisztaságú illóolajat vásároljunk! Ez azért fontos, mert a piacon található olajok minősége nagyon változó. Az olcsóbb darabok nagy valószínűséggel szintetikus anyagokból állnak, esetleg többszöri lepárlásból származnak, így viszont épp hatásukat veszítik el.

Megéri tehát a drágábbat választani, már csak azért is, mert ezekből jóval kevesebbet kell használnunk a kívánt eredmény eléréséhez! A DoTERRA termékei éppen ezért olyan különlegesek. Ezek az olajok ugyanis 100%-os tisztaságú kivonatok, semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Ráadásul a DoTERRA illóolajokban semmiféle káros anyag nincsen, sőt: nincsenek mesterséges színezékek, nincs Dietanolamin, sem Formaldeid donorok, sem Parabének, sőt állatkísérleteket sem végeznek velük.

DoTERRA: természetes megoldás a őszi-téli napokon is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8914312469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása