DoTERRA illoolajok

DoTERRA Immortelle - csodálatos arcbőr egy illóolaj-keverék segítségével!

2018. szeptember 27. 09:11 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA Immortelle bőrfiatalító illóolaj-keveréke természetes megoldást nyújt a különböző bőrproblémák ellen. Nemcsak védi és táplálja a bőrt, hanem csökkenti a gyulladást, és azok okozta kellemetlen tüneteket, sőt, nagyban hozzájárul az öregedési folyamat lelassításához is. Ne elégedjen meg, csak a legjobbal, óvja és ápolja a bőrét a sokoldalú és természetes DoTERRA Immortelle illóolaj - keverékkel!

s-l300.jpg

Ez a különleges illóolaj- keverék képes a sejtek szintjén támogatni a bőr, ezzel simábbá, ragyogóbbá és fiatalosabbá tenni azt. Amellett, hogy segít helyreállítani a sérült bőrt, képes elősegíti a szövetek megújulását is, valamint támogatja a gyulladások csökkentését is. A DoTERRA Immortellel megőrizheti bőre természetes egyensúlyát és nedvességtartalmát. Emellett pedig csillapítja és nyugtatja is a bőrt, sőt, halványítja a hegeket is! Mivel az Immortelle könnyen felszívódik, így bőre puha és sima lesz, nem hagy olajos érzést maga után.

Sokoldalúságát és hatékonyságát a benne rejlő illóolajoknak köszönheti, ugyanis a tömjén és az olasz szalmagyopár képesek csökkenteni a gyulladást és megújítják a bőrt. A rózsa sok más tulajdonsága mellett kiváló hidratáló tulajdonságáról is ismert, a levendula pedig elősegíti a szöveti megújulást. A mirha pedig hozzájárul a bőr kiegyensúlyozott hidratálásához, és támogatja a regenerációt.

 

Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4614266303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása