DoTERRA illoolajok

DoTERRA Jázmin Touch az üde bőrért és a kiegyensúlyozott hétköznapokért  

2018. augusztus 29. 08:49 - Mydoterra illoolaj

 

Ismerje meg Ön is a megbecsülés és a harmónia illatát, helyezze magát kényelembe, kapcsolódjon ki és töltődjön fel a DoTERRA Jázmin Touch illóolajával!

jasmine-touch-small.jpg

A DoTERRA Jázmin Touch frakcionált kókuszolaj és jázmin olaj tökéletes keveréke, mely a megfelelő, gyengéd, helyi alkalmazással a lehetőségek végtelen tárházát tartogatja magában! A Jázmin Touch illóolaj ugyanis alkalmazható a pulzuspontokon nyugtatásra, miközben az eufórikus aromája javítja a hangulatot és pozitív golatokat, érzéseket hív életre. Emellett a bőrápolásban is eszményi társ, ugyanis csökkenti a bőr tökéletlenségeit, egészséges, tiszta bőrfelületet biztosít. Továbbá a virágok királyaként is ismert jázmin karakteres, illatos aromája miatt a DoTERRA Jázmin Touch egész nap elkíséri és átfonja használóját kellemes illatával, mellyel képes a hangulatot is javítani.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6614209361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása