DoTERRA illoolajok

DoTERRA Consol illóolaj keverék: legyen öné a remény érzése természetesen

2018. július 09. 06:01 - Mydoterra illoolaj

"Ha kételkednél az élet erejében és a megújulás hatalmában, csupán figyelj az óriási kőtömb észrevehetetlenül piciny résén áttörő fűszál csodájára." /Stephanie Dowrick/

9841381277726.jpg

Mindenki életében vannak hullámvölgyek, mindannyian élünk meg veszteségeket, bukunk el. Ilyen esetekben semmi másra nem vágyunk, mint vigaszra és reményre. A DoTERRA Consol illóolaj-keveréke ellensúlyozza a szomorúságot, melyet valami elvesztése okoz, képes enyhíteni a haláleset okozta bánatot, és reménytelenség érzést.

Segítséget nyúlt abban, hogy képesek legyünk feldolgozni a veszteséget, vigaszt, reményt ad, egyfajta első lépés az érzelmi gyógyuláshoz. Kellemes, édes, virágos illata szinte körül öleli a sérült lelket, megnyugvást adva annak a tömjén, a pacsuli, az ylang-ylang, a labdanum, a rózsa és az amyris erejével.

Szív fölött reggel-este, bedörzsöléssel alkalmazva épp olyan hatékony, mint inggallérra vagy kendőre, sálra cseppentve.

 

Találjon vigaszt és megnyugvást természetes módon a DoTERRA segítségével!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3114101567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása