DoTERRA illoolajok

A tökéletes arcbőrért: pórusösszehúzó tonik a DoTERRA-tól

2018. június 23. 10:49 - Mydoterra illoolaj

A szépen ápolt és egészséges arcbőr nem csak abban nyilvánul meg, hogy bőrünk nem zsíros, vagy éppen mitesszeres. A tökéletes arcbőrnek feltétele az is, hogy a pórusaink ne legyenek túl nagyok! DoTERRA pórusösszehúzó tonikot speciálisan arra fejlesztették ki, hogy láthatóan csökkentse a pórusok méretét. Jól hangzik, igaz?
letoltes.jpg
A DoTERRA tonik különleges összetevőinek köszönheti hatékonyságát. Ez a pórusösszehúzó termék ugyanis tartalmaz levendula, ilang-ilang és német kamilla illóolajat, így nyugtatja az érzékeny bőrt, gátolja a bőrirritációt, valamint csökkenti a bőrsejtekben az oxidatív stresszt is. Utóbbit általában a légszennyezettség, a rovarirtók, a tartósítószerek és a gyógyszerek lebontása során keletkező mérgek, valamint a káros szenvedélyek és stimulánsok váltják ki, és meglehetősen komoly nyomokat hagynak az érzékeny emberi bőrön.
A DoTERRA pórusösszehúzó tonik a többi DoTERRA termékhez hasonlóan nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, sem mesterséges színezékeket, sem Dietanolaminint, sem formaldedid donorokat, sőt parabéneket és ftalátokokat sem. Továbbá nincs bennük propilén-glikol, nátrium-lauril-éter-szulfát, nátrium-lauril-szulfát, toluol és Triethanolamine sem, ahogy nem végeznek létrehozásuk közben állatkísérleteket sem.

Hogyan tehetne ennél környezet és emberarátabb módon a tökéletesen szép arcbőrért?
DoTERRA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4814066303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása