DoTERRA illoolajok

Hajápolás felsőfokon a DoTERRA-val!

2018. február 12. 12:21 - Mydoterra illoolaj

9839429222430.jpg

Ki ne vágyna erős, fényes és egészséges hajkoronára? A hölgyek számára pedig hajuk egészsége és ápoltsága kiemelkedő jelentőséggel bír, ha szépségápolásról beszélünk. Hajunk egészségét azonban számtalan tényező befolyásolhatja, de minősége elsősorban a hajhagymák állapotától függ. A hajhullás általában mindenkit megrémít, pedig az igazsághoz hozzátartozik, hogy napi száz-százhúsz hajszál elvesztése teljesen normális dolog. Azonban a túl sok fehérje fogyasztása gátolja a hajnövekedést, a stressz miatt pedig a fejbőr izmai megfeszülnek, a töveknél „elszorítják” a hajszálakat, és a hajhagyma nem tudja megfelelően táplálni azokat, így elhalnak. Ám a téli hideg levegő, vagy éppen a nyári erős napsugárzás sem tesz éppen jót hajszálainknak, ahogy a festés, dauerolás sem! Éppen ezért érdemes olyan hajápoló szereket választanunk, melyek megtámogatják folyamatosan igénybevett hajszálaink egészségét - és ha lehetséges, akkor minél kevesebb káros anyagot tartalmaznak, hiszen bármennyire is hatásos valami, ha nem természetes, azzal károkat is okozunk!

 A DoTERRA Salon Essentials hajápoló szereinek előállítását a teljesen tiszta, botanikus kivonatok kombinációja és a legelőrehaladottabb technológiai eljárások koncepciója ihlette. Ezzel az eljárással készült hajápoló szerek használatával egészségesebbé teheti a fejbőrét és gyönyörű, fényessé, selymessé teheti a haját. A gondosan kiválasztott CPTG® illóolajok terápiás előnyei megtalálható mind a négy hajápoló szerben. A védősampon, a simító kondicionáló, a gyökértől a hajvégig szérum, valamint az egészséges hajrögzítő és hajfény egyenkénti, vagy együttes használata segíti elérni az egészséges, puha és gyönyörűen fényes hajat.

A termékekről többet megtudhat a linkre kattintva: https://www.mydoterra.com/ShoppingCart/index.cfm

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9413658680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása