DoTERRA illoolajok

DoTERRA Tömjén illóolajjal a hegek ellen

2018. január 28. 15:38 - Mydoterra illoolaj

A tömjén a fűszerszagúak rendjébe, a balzsamfafélék családjába tartozó, Északkelet Afrikában és Délnyugati Ázsiában honos egyes tömjénfafajok, a Boswellia sacra és B. carteri kérgéből kivont – főként templomokban – füstölőszerül használt mézgás gyanta, mely azonban kiválóan alkalmazható illóolajként is.

frankinsense.jpg

A tömjént már igen régen ismeri és használja az ember. Különösen nagyra értékelte az ókori világ az illatáért és az egészségre gyakorolt pozitív hatása miatt. Népszerűsége mára sem csökkent, az egyik kedvenc illóolaj a modern wellness szakemberek körében. Ennek oka a többféle érzelmi és fizikai egészségre való alkalmazhatósága.

Lévén, hogy a tömjén az egyik legértékesebb az ősi olajok közül, így sokrétűen felhasználható jótékony tulajdonsága miatt.

A DoTERRA Tömjén illóolaja többek között segítséget nyújthat a bőrhibák megjelenésének csökkentésében, sőt frissíti a bőrt, csökkenti a hegek és a terhességi csíkok megjelenését is.  Emellett elősegíti az immunrendszer felépítését és fenntartását, sőt támogatja az egészséges sejteket is.

A DoTERRA illóolajok szakértőjeként minden kedves érdeklődő számára hasznos tanácsokkal szolgálhatok az illóolajok legoptimálisabb felhasználásával kapcsolatban.

 

Keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8413610929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása