DoTERRA illoolajok

Mitől más, jobb a DoTERRA, mint más illóolajok?

2018. január 20. 13:55 - Mydoterra illoolaj

A kérdés jogos! Számtalan különböző márkájú illóolajjal találkozhat bárki a piacon, miért érdemes akkor éppen a DoTERRA termékei mellett dönteni?

the-organised-housewife-doterra-essential-oils-for-the-home-cleaning-wellness-21.jpg

A DoTerra alapvetően egy teljesen új típusú egészségmegőrző programot kínál esszenciális olajok használatára alapozva. Ennek legfontosabb eleme, hogy ezeket az illóolajok tisztábbak és hatékonyabbak bármely más a piacon jelenleg elérhető olajnál. Annak, aki hisz a természetes anyagok nyújtotta lehetőségekben, ez bizony elsődleges szempont lehet egy termék kiválasztása esetén!

Éppen ezért a DoTerra kizárólag CPTG Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű esszenciális olajokat forgalmaz, ennek köszönhetően a DoTERRA olajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, hígítót, egyéb mesterséges összetevőt, vagy éppen a retteget növény védőszereket. Kémia összetételük pedig a legapróbb részletekig ellenőrzött. Hála mindennek, a DoTERRA illóolajoknak nincsenek mellékhatásaik sem!

Fontos szem előtt tartani, hogy a DoTERRA termékei nem gyógyszerek, ám olyan a világban egyedül álló szabadalmaztatott kevert olajokat és olaj alapú készítményekről beszélünk, melyek az emberek mindennapos egészségügyi problémáinak kezelésére tökéletesen alkalmasak. Ráadásul meglehetősen gazdaságosak is, hiszen nagy tisztaságuk és hatóanyag tartalmuk miatt alkalmanként 2-3 csepp szükséges csupán belőlük!

 

Ne elégedjen meg csak a legjobbal, válassza a DoTERRA illóolajait!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6813590169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása