DoTERRA illoolajok

Miért éppen a DoTERRA illóolajak?

2017. december 11. 08:37 - Mydoterra illoolaj

 12338682_462814503908039_1711637141_n.jpg

A DoTERRA 100% tisztaságú, természetes illóolajai és az ezekből készült termékek mellékhatások nélkül képesek segíteni a legkülönbözőbb egészségügyi problémákon! A DoTERRA szó jelentése "a Föld ajándéka", ami szintén nem véletlen, hiszen a DoTERRA illóolajok a világ a legbiztonságosabb és legtisztább olajaik közé tartoznak. A DoTERRA minden terméke garantáltan tiszta minőségű illóolajakat tartalmaz, szakképzett termesztőkön keresztül kerül beszerzésre, az olajokat lepárló berendezésekkel nyerik ki a növényekből, így képesek garantálni az állandó magas minőségez.

Az olajok 100%-os tisztaságú kivonatok, semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Ezek mellett a DoTERRA illóolajokban semmiféle káros anyag nincsen, sőt: nincsenek mesterséges színezékek, nincs Dietanolamin (DEA), sem formaldedid donorok, sem parabének, sőt ftalátok sem, ahogy propilén-glikol sem. Emellet a DoTERRA illóolajokban nincs nátrium-lauril-éter-szulfát (SLES), ahogy nátrium-lauril-szulfát (SLS), toluol, Triethanolamine (TEA) sem, sőt állatkísérleteket sem végeznek.

 

Hívjon bizalommal, hiszen a DoTERRA illóolajok szakértőjeként képes vagyok segíteni Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb illóolajat, vagy illóolaj keveréket!

Molnár Ferenc

 

+36 30 991 5586

Webshop

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8813471339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása