DoTERRA illoolajok

DoTERRA levendula illóolaj

2017. október 15. 13:29 - Mydoterra illoolaj

A levendula egyszerű, mégis szemkápráztatóan színes kis virágát, és annak semmi máshoz nem hasonlítható illatát szinte mindenki ismeri! Ez a bájos kis növény azonban számtalan pozitív tulajdonsággal is rendelkezik, mely a DoTERRA levendula illóolajában ötvöződik.

nevtelen.png

A levendulát már az I. világháborúban kórházakban is használták illóolajként, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt, ahogy ma is gyakran alkalmazzák más növényekkel együtt is az aromaterápiában. Egy nemrégiben publikált tanulmány szerint magas linalool és linalil-acetát tartalmú illóolaj meglehetősen hatékonynak bizonyult a szorongás és az ahhoz kapcsolódó alvászavarok kezelésében is.

A DoTERRA méltán legnépszerűbb olaja a levendula, ugyanis ezt a növényt évezredeken át nagy becsben tartották az összetéveszthetetlen aromás és terápiás tulajdonságai miatt. Hogy miért is annyira hasznos a DoTERRA levendula illóolaja? Először is nyugtatja a bőrirritációt, sőt regenerálja is azt, emellett pedig nyugtatja a nyak és fejizmokat, valamint fertőtlenít, támogatja a pihentető alvást, oldja a görcsöket és az izomfájdalakat. Ha mindez még nem lenne elég, vérzés, gyulladás és fájdalomcsillapító is egyben!

 Válogasson Ön is bátran a DoTERRA illóolaj kínálatából, vagy forduljon hozzánk bizalommal szakértő tancsért, hogy Ön is megtalálhassa problémáira a hatásos, természetes megoldást!

Keressen bizalommal:

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4712982700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása