DoTERRA illoolajok

DoTERRA Breath légzőszervet támogató illóolaj - keverék

2017. október 15. 15:15 - Mydoterra illoolaj

A köhögés, a torokkaparás, hörgés nem csak irritáló és bosszantó - bizonyos helyzetekben meglehetősen kellemetlen-, de akár fájdalmas is lehet, és mindig van oka, hiszen ezekkel a tünetekkel üzen a szervezetünk, hogy valami probléma van a légzőszervrendszerünkkel. Az oka lehet nagyon egyszerű, mint egy megfázás, de állhat a háttérben asztma vagy éppen hurut, vagy esetleg valami ennél is komolyabb probléma, így először is mindenképpen diagnosztizáltassuk magunkat. Ha már tudjuk, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket, a cél mindig mindig az ok megszüntetése, majd a tünetek kezelése!

55.png

A DoTERRA Breath légzőszervet támogató illóolaj - keveréke eszményi megoldást jelent számtalan légúti problémára! Horkol, hörög, köhög, sípol? Kapkodva veszi a levegőt? Akkor a Breath illóolaj-keverék Önnek lett kitalálva, ugyanis segít a légzésfunkció és kapacitás helyreállításában, és akadálytalan éjszakai légzésben, elősegítve ezzel a pihentető alvást. Emellett remekül alkalmazható sportoláshoz is, hiszen javítja az oxigenizációt, de megfázás, hurut, allergia, sőt, asztma esetén is igen hatékony segítséget nyújt!

A DoTERRA Breath illóolaj - keverék tisztítja és nyugtatja légutakat, mivel többek között babérlevelet, borsmentát, eukaliptuszt, teafát, citromot, raven sara-t és kardámom-t is tartalmaz. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak a listájára írható továbbá, hogy tisztán is tartja a légutakat és elősegíti az egészséges légzőszervi működést.

A DoTERRA Breath illóolaj belsőleg, külsőleg és párologtatva is alkalmazható!

Válogasson Ön is bátran a DoTERRA illóolaj kínálatából, vagy forduljon hozzánk bizalommal szakértő tancsért, hogy Ön is megtalálhassa problémáira a hatásos, természetes megoldást!

Keressen bizalommal:

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7012984820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása