DoTERRA illoolajok

A DoTERRA különlegessége a küldetésében rejlik!

2019. július 29. 13:45 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA vállalatnál mindenki elkötelezetten dolgozik azon, hogy az egész világgal megoszthassák a letesztelt minőségű esszenciális olajok életminőséget javító kedvező hatásait. Összeszedtem öt pontban, hogy mit is jelent mindez, és miért is olyan fontos!

doterra-essential-oils-banner_1.jpg

  1. A világ legjobb minőségű esszenciális olajainak felfedezésével és kifejlesztésével büszkélkedhet a DoTERRA, amelyet magasan képzett botanikusok, vegyészek, egészségügyi kutatók és szakemberek hálózatának segítségével vihet véghez.
  2. A legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek megfelelő minősítésű esszenciális olajok gyártásával a DoTERRA természetes és különleges megoldást jelenthet a világon bárki számára.
  3. Wellness Tanácsadók által végzett termékforgalmazással, akik otthonról dolgozva helyi szinten személyesen, globálisan pedig személyre szabott webáruházoldalakon keresztül bemutatják és értékesítik a DoTERRA egészségmegőrző termékeket, valamint oktatásokat tartanak velük kapcsolatban mindenki széleskörű és minőségi tájékoztatásban részesülhet a DoTERRA termékeivel kapcsolatban.
  4. A DoTERRA az oktatási lehetőségekkel biztosítja a legteljesebb információátadást minden érdeklődő számára, aki szeretné megtanulni, hogyan lehet a letesztelt minőségű esszenciális olajokat az öngondoskodó egészségmegőrzés alternatívájaként használni.
  5. A hagyományos és az alternatív gyógyászat egészségügyi szakembereinek összehozásával a DoTERRA ösztönzi az esszenciális olajok további tanulmányozását és tágabb alkalmazását a modern gyógyászati gyakorlatban.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7914985158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása