DoTERRA illoolajok

DoTERRA gyerekeknek? Igen!

2019. június 30. 18:51 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA illóolajokat nem csak a felnőttek, hanem a kisgyerekek is használhatják! Természetesen kellő odafigyeléssel és elővigyázatosság mellett.

doterra-digestzen-1_1.jpeg

Mivel az apróságok szervezete máshogyan reagál az illóolajokra, mint a feénőtteké, ezért leginkább az olajok párologtatása vagy bőrön való alkalmazása ajánlott számukra!

A párologtatás eszményi megoldás a levegő tisztításához és fertőtlenítéséhez, sőt, elpusztítja a levegőben terjedő kórokozókat is! Bőrön alkalmazva pedig nagyon fontos odafigyelni a hígítási arányokra! Ebben a cikkben az 5 legfontosabb és legjobb doTERRA illóolajat ismertetem, amelyek használata gyerekeknél is alkalmazható.

Többek között a DoTERRA On Guard olaja is bátran alkalmazható gyerekeknél is! Támogatja az immunrendszert és megelőzi a betegségek kialakulását, hiszen az egyik legerősebb baktérium- és vírusölő. Torokfájás esetén enyhíti a fájdalmat és fertőtlenít, támogatja a szájhigiéniát és a fogínyvédelmet.

A másik tuti tipp a DoTERRA ZenGest olaja, ami nemcsak támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, hanem remek megoldást jelent hasmenés vagy székrekedés estén is! De akár hányás, túlevés és gyomorrontás esetén is nagy segítség, sőt utazási rosszullétekre is ajánlott!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4014919300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása