DoTERRA illoolajok

DoTERRA Arborvitae illóolaj az egészséges immunrendszertért

2019. április 29. 11:15 - Mydoterra illoolaj

Az “élet fája”-ként ismert Arborvitae illóolaj az óriás tuja gesztjéből származik. Tudományos neve a „plicata” a görögből származik, jelentése „lemezekbe hajtott”, a kis levelein hajtásokhoz hasonló minta van, míg magyar nevét, az óriás tuját nagy mérete miatt kapta, de gyakran emlegetik vörös cédrusként is. Az óriás tuja a nagy fák közé tartozik: magassága 12-45 méter, átmérője 7 méter, egyes példányai pedig akár ezer évig vagy ennél is többet élnek. Elsősorban a puha vörösesbarna faanyagot különleges megjelenéséért és illatáért kedvelik, de dísznövényként is gyakran termesztik.

doterra-arborvitae-2.jpeg

DoTERRA Arborvitae illóolaj számtalan előnye közül talán a legkiemelkedőbb, hogy támogathatja az egészséges immunrendszert, képes védelmet nyújtani a környezeti és a szezonális veszélyekkel szemben, sőt, elősegítheti az egészséges sejtek működését is. Emellett meditáció közben a béke és a nyugalom érzésének elérésérében is segítheti Önt, melyhez kellemes, fás és meleg illata is hozzájárul.

Használható párologtatóban, ebben az esetben tegyen három vagy négy cseppet az Ön által választott diffúzorba. Emellett azonban éppúgy alkalmas masszázshoz, mint fürdéshez vagy éppen illatosításhoz!

A DoTERRA Arborvitae illóolaj beszerzési módjait innovatív, környezetvédelmi szempontból felelősségteljes módon végzik a maradék faanyag lepárlásával, annak érdekében, hogy egyetlen fa se kerüljön felhasználásra szükségtelenül. A kanadai származású Arborvitae fa minden részét széles körben használták az amerikai őslakosok egészségügyi előnyei végett, hajók, totemoszlopok építésére, valamint kosarak és ruhadarabok készítésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8714793242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása