DoTERRA illoolajok

Jusson friss levegőhöz tavasszal is a DoTERRA segítségével

2019. március 31. 18:11 - Mydoterra illoolaj

A tél vége ugyan alapvetően azt jelenti, hogy csökken a köhögéssel, torokkaparással és hörgéssel járó megbetegedések száma, ám immunrendszerünk ilyenkor van kitéve a legnagyobb fenyegetésnek. Nem csak azért, mert az éltető Nap első melengető sugarai sokszor csalókák, és könnyen lehet meghűlés a vége egy lengébb öltözetnek, hanem azért is, mert szervezetünk vitaminraktára teljesen kimerülhet a hosszú téli hónapok alatt.

images.jpg

A légzőszervrendszervi problémák megpecsételhetik hétköznapjainkat és akadályozhatnak minket benne, hogy kiélvezzük a tavaszt. A panaszok oka lehet megfázás, de állhat a háttérben asztma vagy hurut, így fontos először tisztáznunk a probléma gyökerét. Ha már tudjuk, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket, a cél mindig mindig az ok megszüntetése és utána a tünetek kezelése!

A DoTERRA Breath légzőszervet támogató illóolaj - keveréke tökéletes megoldást jelent a légúti problémákra, ugyanis segít a légzésfunkció és kapacitás helyreállításában, és az akadálytalan éjszakai légzésben, elősegítve ezzel a pihentető alvást is. Alkalmazható sportoláshoz is, mert javítja az oxigenizációt, de megfázás, hurut, allergia és asztma esetén is igen hatékony segítséget nyújt!

A DoTERRA Breath illóolaj - keverék tisztítja és nyugtatja légutakat: babérlevelet, borsmentát, eukaliptuszt, teafát, citromot, raven sara-t és kardámom-t is tartalmaz. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak a listájára írható továbbá, hogy tisztán is tartja a légutakat és elősegíti az egészséges légzőszervi működést.

A DoTERRA Breath illóolaj belsőleg, külsőleg és párologtatva is alkalmazható!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2714729957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása