DoTERRA illoolajok

Friss és tiszta arcbőr a DoTERRA Facial Clinser arctisztítójával

2019. március 21. 13:08 - Mydoterra illoolaj

Ki ne vágyna tökéletes sima és puha arcbőrre? Sokak számára azonban ez elérhetetlennek tűnik, hiszen zsíros vagy kombinált bőrük miatt sokat szenvednek a zsíros T-vonallal, vagy éppen a fekete mitesszerekkel. Nem kell azonban elkeseredni, a DoTERRA a legtermészetesebb módon képes a legtöbbet kihozni a nehezen kezelhető arcbőrből is.

A DoTERRA Facial Clinser arctisztítójának titka ugyanis a teafa és borsmenta illóolajokban rejlik, melyek finoman tisztítanak, valamint eltávolítják a szennyeződéseket, a bőrt pedig tisztán, frissen és simán hagyják!

Emellett a DoTERRA-tól megszokott módon a lehető legkülönlegesebb növényi kivonatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a Facial Clinser arctisztítója képes gátolni a bőr érzékenységét és csökkenti a bőrsejtekben az oxidatív stresszt.

A hogy ezutóbbi mit is jelent valójában? Az oxidatív stresszt több faktor együttes jelenléte okozza, úgy mint a környezeti ártalmak vagy éppen a tartósítószerek és gyógyszerek lebontása során keletkező mérgek. Remekül hangzik, hogy DoTERRA képes ezellen is felvenni a harcot, igaz?

Ahogy egyetlen DoTERRA termék, úgy természetesen a Facial Clinser arctisztító sem tartalmaz semmiféle káros anyag, éppúgy, ahogy nincs benne sem mesterséges színezékek, sem Dietanolamin (DEA), sem formaldedid donorok, sem parabének, sem ftalátok, sem propilén-glikol, sem nátrium-lauril-éter-szulfát (SLES), sem nátrium-lauril-szulfát (SLS), sem toluol, sem Triethanolamine (TEA) és nem végeznek állatkísérleteket sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5214706970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása