DoTERRA illoolajok

Citrus Bliss citrusos szappan a puha és sima bőrért

2019. január 21. 09:48 - Mydoterra illoolaj

Arcbőrünknek teljesen másfajta ápolásra van szüksége, mint testünk többi részének. Éppen ezért mosakodás alkalmával sem éri meg a tusfürdőnkkel kínozni érzékeny arcbőrünket, hiszen az könnyen kiszáradhat. A DoTERRA CitrusBliss Spa frissítő szappana viszont egyszerre hidratálja a bőrt, és fel is frissíti azt a benne rejlő természetes illóolajnak hála.

 

Zabpehely tartalma biztosítja a gyengéd radírozást, így a bőr puhává és simává válik! Természetesen, ahogy a többi DoTERRA termékben a Citrus Bliss citrusos szappanban sincs

mesterséges illat- és színezőanyagok és olyan egyéb összetevők, amelyek irritálhatják a bőrt.

Titka a természetes bőrápoló napraforgóolajban és a sáfrányos szeklice olajban rejlik, de tartalmaz még pálmaolajat, jojobaolajat és kókuszolajat is. Az illóolajok közül megtalálható benne a citromfű, a vadnarancs, a citrom, a grapefruit, a mandarin, a bergamott, a tangerine, a klementin, a vanília és a rozmaring is.

 

Tegye próbára Ön is a CitrusBliss illóolaj-keverék finom, frissítő élményét!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5414579550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása