DoTERRA illoolajok

Római Kamilla illóolaj a DoTERRA-tól!

2019. január 14. 14:57 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA Római Kamilla illóolaja nemcsak nyugtató hatású a bőrre, az elmére és a testre, hanem képes támogatni az immunrendszer egészséges működését is!

 

Az illóolajat a római kamilla nevű, 25–30 cm magasra is megnő növényből nyerik, melynek levelei szürkészöld színűek, virágja pedig a százszorszépre hasonlít. Nevét onnan eredeztetik, hogy számtalan, az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása miatt a rómaiak a háborúban a növényből kinyert olajat a bátorság fokozására használták. Ma sem kevésbé népszerű, hiszen amellett, hogy leggyakrabban teafőzésre használják, a római kamilla megtalálható az arckrémekben, az italokban, a hajfestékekben, a samponokban, és az illatanyagokban is, kellemes, almaszerű aromájának köszönhetően. A római kamilla a bőrre, az elmére és a testre is képes nyugtató hatást gyakorolni.

 Többféleképpen is alkalmazhatjuk a DoTERRA Római Kamilla illóolaját! Például keverhetünk 1-2 cseppet a kedvenc hidratálónkhoz, samponunkhoz vagy kondicionálónkhoz, hogy elősegítse a fiatalos megjelenésű bőr és haj kinézetét. De akár teába is keverhejük, ha szeretnénk testünket és lelkünket megnyugtatni, sőt, párologtathatjuk is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6214561954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása