DoTERRA illoolajok

DoTERRA Veráge hidratáló- minden bőrtípusra!

2019. január 10. 11:17 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA Veráge tökéletes minden bőrtípusra, hiszen eszményien kombinálja a Jázmin, Muskátli, Tengeri Homoktövis Bogyó és Borókabogyó CPTG esszenciális olajokat növényi kivonatokkal a mély hidratáció és bőrtáplálás érdekében. A jázminról köztudott, hogy támogatja a sejtnövekedést, növeli a bőr rugalmasságát, remek megoldás lehet terhességi csíkok, hegek, égési sérülések és ekcéma esetén is. A homoktövis bogyó pedig remek hatással van a kirepedezett bőrre, sőt, csökkenti a narancsbőr kialakulását, hiszen erősíti a kötőszöveteket is. Az ápolt, szép és fiatalos bőrt mindenki megérdemli! Válassza a legtermészetesebb módját a szépségápolásnak a DoTERRA termékeivel!

verage_moisturizer_800x.png

A fejlett növényi technológiának hála, ez a könnyű, nem zsíros hidratáló gyorsan felszívódik, mélyen hidratál, shea vajban és bőrlágyítóban gazdag. A Veráge Moisturizer elősegíti a bőr ideális nedvesség egyensúlyának kialakulását, és segít csökkenteni a vonalak és ráncok megjelenését, sima, kiváló szerkezetű, feszes bőrt eredményezve.

 

A kor nem számít, csak az, hogy mennyinek érezzük magunkat! Tegyen bőre fiatalos ragyogásáért a DoTERRA Veráge hidratálójával!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6714553806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása