DoTERRA illoolajok

Ismerje meg a DoTERRA táplálék kiegészítő csomagját

2019. január 07. 12:24 - Mydoterra illoolaj

A DoTERRA Vitalitás kiegészítőt úgy alkották meg, hogy nagy mennyiségű alapvető tápanyagot tartalmazzon, valamint jótékony hatást gyakoroljon az anyagcsere folyamatokra. Ennek köszönhetően a DoTERRA táplálék kiegészítő csomagja segít abban, hogy fiatalabban éljen, érezzen és nézzen ki bárki, aki egészséges életre vágyik!

 llv_set_800x.jpg

ALPHA CRS

A DoTERRA Alpha CRS egy szabadalmaztatott formula, ami kombinál egy celluláris hosszú élettartam keveréket, amiben növényi kivonatok vannak: boswellsav, silymarin, kurkumin, bromelelain enzim, karotinoidok és polifenolok, beleértve az erős rezveratrolt, ellagic savat, baicalint és proanthocyanidinst szőlő magból, valamint egy sejtenergia keveréket kvercetinnel, koenzim Q10-zel, alfa-liponsavval, acetil-l-karnitinnel és bacopa kivonattal. Az Alpha CRS + összetevőiről kimutatták, hogy támogatják az egészséges sejtosztódást és sejt élettartamot, a mitokondriális energiatermelést és elősegítik az egészséges gyulladásos választ a sejtek részéről.

 

xEO MEGA

A DoTERRA xEOMega egy forradalmian új termék, amely CPTG Tanúsított Tiszta Terapeuta Minőségű szegfűszeg, tömjén, kakukkfű, római kömény, vadnarancs, borsmenta, gyömbér, kömény és német kamilla esszenciális olajokat vegyít természetes növényi eredetű esszenciális zsírsavakkal, amelyek len, borágó, áfonya és gránátalma mag olajakból származnak. Tartalmaz még tengeri lipidekket, így 340 mg EPA-t és 240 mg DHA-t nyújtanak napi adagokban. Az esszenciális zsírsavak előnyösen támogatják a szív-és érrendszer, az immunrendszer, az ízületek és az agy egészséges működését. A xEOMega a karotinoid asztaxantin egy egyedi formáját is tartalmazza, amit mikroalgákban termesztenek tiszta vizet és napfényt felhasználva. Tartalmaz még D-vitamint, valamint természetes E-vitamint, ami kiegészítő antioxidáns védelmet is biztosít.

 

MICROPLEX VMz®

A DoTERRA Microplex VMZ-je egy teljesen természetes, teljes értékű élelmiszer formula, ami olyan biohasznosuló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek gyakran hiányosan vannak jelen a modern táplálkozásunkban. A termék kiegyensúlyozott keveréke az alapvető antioxidáns A, C és E vitaminoknak, valamint egy B-vitamint tartalmazó energia komplexumnak, melyek egy szabadalmazott glikoprotein mátrixban jelennek meg. Ezek mellett tartalmaz még élelmiszer eredetű ásványi anyagokat, mint kálcium, magnézium és cink, valamint 72 szerves nyomelemet az optimális csont- és anyagcsere egészségért. A Microplex VMz egy szabadalmaztatott enzimtovábbító rendszerrel van ellátva a tápanyagok optimális felszívódásáért. A DoTERRA Tummy Tamer keverékben borsmenta, gyömbér és köménymag segít megnyugtatni a gyomrát azoknak, akik gyomorbántalmakat észleltek más vitamin és ásványi anyag termékek fogyasztása esetén.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr714544254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása