DoTERRA illoolajok

DoTerra – Vadnarancs illóolajjal felejtehetetlen a tél

2018. december 05. 09:48 - Mydoterra illoolaj

DoTerra Vadnarancs illóolajjal szó szerint a tél hírnöke, hiszen egy pillanat alatt kellemes, hangulatot varázsol a legzordabb hidegben is! A vadnarancs héjának hidegsajtolásával készülő illóolaj méltán az egyik legnépszerűbb DoTERRA  olaj. Az aromája nemcsak energizál, de egészséges is, hiszen stimulál és tisztít, sőt, meglehetősen hasznos az immunrendszer egészségének támogatására is! Különösen fontos ez az őszi-téli hónapokba, hiszen ilyenkor a szezonális fenyegetettség igen magas. S ha mindez még nem lenne elég, a DoTerra Vadnarancs illóolaja erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, sőt, természetes tisztítószerként is remekül helytáll. Ha pedig párologtatva alkalmazzuk, nemcsak a lelket és a testet tölti fel, de megtisztítja a levegőt is üdítő illatával!

 

 

Lehetséges alkalmazási formái:

1)                Masszázshoz is tökéletesen alkalmazható, a következőképpen: 5 cseppet keverjen             össze 10ml hordozóolajjal.

2)                 Fürdéshez 5 cseppet keverjen össze 5 ml hordozóolajjal.

3)                 Illatosításhoz 1 cseppet keverjen el 10 csepp hordozóolajjal.

4)                 Párologtatáshoz 3-4 csepp szükséges.

5)                 Ételek ízesítéséhez higítsa a következő képpen: egy cseppet 125 ml folyadékkal.

 

Érzékeny bőrüek számára masszázshoz, fürdéshez nem ajánlott!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr114435018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása