DoTERRA illoolajok

Aroma Masszázs a DoTERRA illóolajaival

2018. október 30. 17:46 - Mydoterra illoolaj

Az aroma touch vagy aroma masszázs technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill nevéhez fűződik. Lényege, hogy az aroma masszázs során használt különleges illóolajok masszírozással könnyen jutnak a bőr felszínén át a vérkeringésbe. Ennek előnye, hogy így az egész szervezetre kifejthetik jótékony, hatásukat.

aromatouch.jpg

Az aroma masszázs segíti a salakanyagok eltávozását a szervezetből, de serkenti a vér- és nyirokkeringést is. Ősszel és télen kimondottan fontos, hogy erősíti az immunrendszert. Általánosságban igaz, hogy alkalmazása során a bőr és az érhálózat rugalmasabbá válik. A fentiek mellett fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és stresszoldó hatása is van.

A masszírozás során természetesen az illóolajok belégzése is kifejti jótékony hatását, így lelki eredetű problémák kezelésénél is jól alkalmazhatóak.  Maga a masszázs lágy, simító fogásokól áll, melyek remekül alkalmazhatóak stresszkezelés, immuntámogatás, gyulladáscsökkentés, vagy akár a nyirokrendszer stimulálására is!

A DoTERRA AromaTouch Technika szett tartalmaz mindent, amire szükség lehet ehhez az egyedülálló aromaterápiás módszerhez. A csomag tartalmaz 8 db 5 ml-es olajat (levendula, teafa, narancs, borsmenta illóolajok, Balance, OnGuard, DeepBlue, AromaTouch illóolaj keverékek), valamint egy DVD-t a technika részletes bemutatásával és egy kis könyvecskét képekkel és leírásokkal az olajok pontos használatával.

 

Aroma Masszázsra fel a DoTERRA segítségével!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4814334597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása