DoTERRA illoolajok

Az illóolaj párologtatásról

2018. október 27. 11:03 - Mydoterra illoolaj

Az egyre hűvösebb időjárás megköveteli, hogy jó alaposan befűtsük otthonunkat, ami alapvetően kevesebb szellőztetéssel jár, így ősszel és télen sokkal szárazabb a levegő a lakásokban. Ez ellen párologtatással érdemes védekezni, aminek több féle formája is létezik. Már az egyszerű párologtató is határozottan páradúsabb levegőt eredményez otthonunkban, ám az illóolajok használata a levegő páratartalmán kívül számos hasznos tulajdonsággal is bírnak!

pedal-diffuser.jpg

A DoTERRA illóolajai több féle képpen alkalmazhatóak, ám az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb módszer esetükben is a párologtatás. S hogy miért olyan hatásos? A következőkből kiderül!

A párologtatóba csepegtetett illóolaj kémiai összetételét a meleg levegő megváltoztathatja, míg a hidegpárologtató szobahőmérsékletű levegőt használ, hogy az olajokat a levegőbe juttassa. A folyamat lényege, hogy az olajokat elporlasztja és szétteríti a levegőben.

Az olajok az oxigénmolekulákhoz kapcsolódva maradnak néhány óráig, így képesek javítani a levegő minőségét a vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságaiknak hála. Ráadásul csökkentik a légszennyeződés mennyiségét és a fémeket a levegőben, és segítenek jobb lelki, fizikai és érzelmi harmóniát teremteni. 

A párologtatás hossza és módja, valamint a felhasznált olaj mennyisége illóolajanként változó, és természetesen az is befolyásolja, hogy milyen hatást szeretnénk vele elérni!

Ezzel kapcsolatba, és bármilyen a DoTERRA illóolajait érintő kérdésekben forduljon bátran hozzám!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3314324991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása