DoTERRA illoolajok

DoTERRA Neroli Touch a jó közérzetért az év 365 napján

2018. szeptember 08. 12:20 - Mydoterra illoolaj

A jó közérzet eléréséért bizony gyakran meg kell küzdenünk; rohanó világunkban nehéz magunkra, befelé figyelni, megtalálni a harmóniát, és helyünket a világban.  DoTERRA Neroli Touch illóolaja ebben hivatott segíteni.

neroli_touch1_800x.png

A DoTERRA Neroli Touch illóolajat a keserűnarancs virágjából vonják ki. Méltán tartják az egyik legkülönlegesebb növénynek, ugyanis 3 különböző olajat is kivonnak belőle. A narancsot a héjából vonják ki, a petitgraint a szárából és a leveléből, a nerolit pedig a virágjából. Több kutatást is végeztek a Neroli esszenciális olaj aromájával kapcsolatban, melyek szerint a Neroli segíti a relaxációt, emeli a hangulatot, csökkenti az idegességet, és elősegíti az általános jó közérzetet. Helyileg alkalmazva a Neroli megnyugtathatja a bőrt és csökkenti a foltok megjelenését is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6814229311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása